|   Domov   |   Novice   |   Obvestila   |   Igralci  |   Trenerji   |   O klubu   |   Povezave   |    E-mail   |

 

 

ARHIV

oktober 2010 - avgust 2013

 

 
 

Medtem, ko lahko na slovenski televiziji badminton gledamo le v obliki novih (in vedno bolj trapastih) propagandnih sporočil, je evropska zveza ponudila brezplačni portal, na katerem lahko gledamo prave tekme, celo v živo in brez reklam. Kdo bo torej še gledal televizijo?

 

julij 2010 - september 2010

 

 
 

Tudi Žogec Peresni občuti posledice gospodarske krize, zato se je letos odločil za domači bazen, pa še ta je bolj prazen...

 

avgust 2009 - junij 2010

 

 
 

Očitno se badminton najbolje prodaja, saj se serija slovenskih televizijskih badmintonskih reklam nadaljuje. Tokrat igralec ni tako neustavljivo privlačen kot zadnjič, je pa bolj glasbeno nadarjen.

 

november 2008 - julij 2009

 

 
 

Da se je badminton prikradel v podzavest povprečnega Slovenca dokazuje reklama za Kinder Bueno, v kateri dekletce v visokih petkah in leopardjem kožuščku očitno omamlja
bolj kot čokolada!?!

 

julij 2008 - oktober 2008

 

 
 

Letos je Žogec Peresni prisiljen med poletjem trdo garati, saj ga čakajo olimpijske igre. Zaradi nabiranja prepotrebne kondicije si je zato izbral plažo s hribom.

 

januar 2008 - junij 2008

 

 
 

Na reklamni animaciji za nizozemski izdelek Tournament TV je moč videti, kako Indonezijec A. Pohar gladko užene izmišljenega Nizozemca. Andrej se je očitno preselil v Indonezijo, kjer lahko še vedno igra do 15, ali pa se nizozemskim programerjem zdi priimek Pohar dovolj zanimiv, da bi z njegovo uporabo lahko prodali kakšen izvod več svojega programa.

 

oktober 2007 - december 2007

 

 
 

Tekmovanja Good Luck Beijing, testnega turnirja za olimpijski Peking, se je udeležil zgolj en tujec. Kitajci so bili posledično zadovoljni s testiranjem, saj so osvojili želeni cilj - pet zlatih kolajn. K sreči vsaj ni zmagal kakšen "napačen" Kitajec.

 

julij 2007 - september 2007

 

 
 

Žogica je med poletnim zatišjem končno našla priložnost, da si odpočije od zoprnih udarcev, ki jih je vsakodnevno deležna med sezono (če je le ne bo našel kak ljubitelj beachmintona).

 

april 2007 - junij 2007

 

 
 

Slovenija na badmintonskih tekmovanjih sicer še ni premagala Anglije, Andrej Pohar pa je na volitvah za Badminton Europe Council premagal Angleža Dereka Batchelorja z nekoliko svojevrstnim badmintonskim rezultatom 23:19.

 

januar 2007 - marec 2007

 

 
 

Da bi se izognili podražitvam, ki jih prinaša uvedba evra, smo preučili cene artiklov na badmintonskem trgu in za vas pripravili posebno črno listo zaslužkarjev, ki so cene najbolj navili.

 

oktober 2006 - december 2006

 

 
 

Našel novega partnerja
(za moške dvojice)

Išče še partnerko
(za mešane dvojice in tudi sicer)

 

avgust 2006 - september 2006

 

 
 

Med poletnimi počitnicami si tudi badmintonske žogice zaslužijo krajši oddih. Glede na to, da so med sezono deležne zgolj udarcev in grdih pogledov, si tokrat prav gotovo lahko privoščijo več nežnosti in razvajanja!

 

april 2006 - julij 2006

 

 
 

Pri Colgate so kot kaže zaskrbljeni nad ustno higieno slovenskih badmintonistov, saj v svoji akciji ob nakupu zobne kreme ponujajo tudi "set za badminton". Glede na kvaliteto ponujenega, so očitno imeli v mislih predvsem piknik igralce, vsi ostali pa bomo za bleščeče zobe še naprej morali skrbeti sami!

 

januar 2006 - marec 2006

 

 
 

Potem, ko se je Maja Pohar skorajda popolnoma umaknila z mednarodnega prizorišča, se je IBF spomnila njenih uspehov v mešanih dvojicah in jo uvrstila ob bok (za ozadje?) trenutno najboljšemu paru Robertson/Emms (ENG).

 

december 2005

 

 
 

Dekleta pri Olimpiji svetujejo: poleg rednega igranja badmintona, ki vam bo ohranilo lepo postavo, za popolni izgled nikoli ne pozabite dodati očarljivega nasmeška!

 

julij 2005 - november 2005

 

 
 

Preden se odločite za skok v novo badmintonsko sezono, vam Veri Skok priporoča, da preverite globino! Ne pozabite namreč, da je vedno potrebno trenirati tudi z glavo...

 

maj 2005 - julij 2005

 

 
 

Jure Zaletel je v spomladanskih dneh pobegnil iz dvorane in se raje lotil kolesarjenja, njegovo uspešnost pa potrjuje medalja na sliki. BK Olimpija kljub vsemu priporoča, da vsaj do poletja zdržite na igriščih, kjer vas zagotovo ne čakajo modrice in zlomljeni nosovi!

 

februar 2005 - april 2005

 

 
 

Na dnevu final državnega prvenstva smo zaman iskali štiri ključne može badmintonske zveze. Lahko morda vi najdete izgubljenega predsednika, podpredsednika, članskega in mladinskega selektorja?

 

november 2004 - januar 2005

 

 
 

Potem, ko je vse življenje preživel med žogicami, st. Rok Ovnjak priporoča znamko Fly, model Always, odsvetuje pa znamko Podn, model Total!

 

avgust 2004 - oktober 2004

 

 
 

Dr. B. Ceps priporoča: 100 sklec pred zajtrkom, 200 pred kosilom!

 
|   Domov   |   Novice   |   Obvestila   |   Igralci  |   Trenerji   |   O klubu   |   Povezave   |    E-mail   |  
© Badmintonski klub Olimpija - Zelena pot 5, 1000 Ljubljana, Slovenija
telefon: 041 616 479 (Danče Pohar, predsednik)
zadnja sprememba: 14.3.2015